c

Esti pasionata de ingrijirea tenului si vrei sa iti construiesti o cariera in acest domeniu? Te invitam sa te inscrii la cursul de cosmetica organizat de Academia de Make-up Georgiana Codinca si vei putea sa-ti pui bazele unei cariere de succes in industria de infrumusetare.

Grabeste-te! Mai sunt doar 5 locuri la cursul de cosmetica, care va incepe pe 30 ianuarie 2017! Acesta se va intinde pe durata a trei luni si va avea loc de doua ori pe saptamana. Pretul este de 1900 de ron, iar banii se pot achita in trei rate. Produsele cu care vei lucra sunt Bruno Vassari,  cel mai apreciat si mai utilizat brand de cosmetice profesionale din Romania. Acesta reprezinta alegera nr. 1 a saloanelor de infrumusetare, asa ca nu rata aceasta ocazie de a lucra cu cele mai bune produse de pe piata.

R

Cursul de cosmetica organizat de Academia de Make-up Georgiana Codinca este acreditat de Ministerul Muncii si de cel al Educatiei si este sustinut de trainerul Ramona Loredana Neagu. Aceasta a fost pasionata inca din adolescenta de ingrijirea tenului si de sprancene perfecte, asa ca a decis sa-si urmeze pasiunea. A absolvit numeroase cursuri de perfectionare si a acumulat o experienta de 10 ani in saloane de beauty. In acest timp, a dobandit, prin prisma profesionalismului, o multime de cliente permanente, printre care si nume sonore din lumea artistica.

In urma cu trei ani, Ramona Loredana Neagu a decis ca este momentul sa impartaseasca din secretele dobandite pe parcursul traseului profesional si altor persoane dornice sa intre in lumea ei, motiv pentru care si-a obtinut si diploma de trainer. De cand a devenit formator, a instruit peste 200 de eleve in diverse scoli. In prezent, sustine acest curs de cosmetica la Academia de Make-up Georgiana Codinca, unde impartaseste cu voi din tot ce a invatat de-a lungul timpului.

Ce vei invata la acest curs de cosmetica:

  • Utilizarea echipamentelor cosmetice: vapozon, lupa cosmetica, combina cosmetica: electroderm, galvanoderm/ionoderm, ultrasonic.
  • Programarea clientei si promovarea serviciilor cabinetului cosmetic.
  • Stabilirea schemei de tratament si acordare consultanta.
  • Pregatirea profesionala continua si comunicarea la locul de munca.
  • Executarea tratamentului cosmetic: tipuri de ten si diagnosticare, notiuni de histologie si imperfectiuni ale pielii, etapele protocolului de tratament, miscari de masaj facial, ingrediente necesare ingrijirii tenului, probleme ale tenului, aplicarea mastilor si cremelor corespunzatoare tipului de ten.
  • Executarea vopsitului genelor si a sprancenelor.
  • Executarea retusurilor: tehnica de pensare.
  • Executarea epilatului cu ceara traditionala si ceara de unica folosinta.
  • Executarea machiajelor: tipuri de produse, etapele machiajului, metode de aplicare a produselor de machiaj.

Modelul pe care Ramona va executa toate procedurile de la acest curs de cosmetica este Yasmine Ody.

Daca doresti mai multe informatii despre cursurile de machiaj si cosmetica organizate de Academia de Make-up Georgiana Codinca poti intra aici: https://www.georgianacodinca.ro/cursuri/cosmetica/ sau aici: https://www.georgianacodinca.ro/cursuri-make-up/ sau ne poti contacta la nr de tel: 0784.436.436.