make-up artist bucuresti

Numele ei este Georgiana Codinca si este makeup artist profesionist, in Bucuresti. Foloseste produse profesionale de la cele mai mari branduri internationale, care garanteaza rezistenta indelungata a machiajului si tehnici pe care le-a acumulat prin numeroase cursuri de specializare, dar si experienta in cadrul unor misiuni precum „Vocea Romaniei”, „Dansez pentru tine”, „Romanii au Talent” sau „Master Chef”. De asemenea, a participat la numeroase sedinte foto pentru diferite publicatii de lifestyle, evenimente mondene si videoclipuri muzicale. A avut colaborari cu Prima TV, Kanal D si Teatrul de Arta Bucurest si a fost mana dreapta a primului make-up-artist din Romania, Mircea Voda.

Pentru Georgiana Codinca, make-up artist profesionist din Bucuresti, machiajul rerezinta o opera de arta, deoarece acolounde exista pasiune, exista si perfectiune. Aceasta este mereu la curent cu cele mai noi tendinte, tehnici si produse si ofera un machiaj adaptat trasaturilor si personalitatii fiecarei femei, garantand un rezultat de calitate. In plus, tu te vei simti extraordinar in pielea ta!

Fie ca doresti un make-up de zi sau un machiaj de seara, daca apelezi la serviciile Georgianei Codinca, make-up artist din Bucuresti, vei beneficia de un machiaj rezistent, aplicat profesionist. Acesta variaza in functie de ocazie si preferinte, pornind de la un machiaj natural, pana la un look mai indraznet.

Iar daca vrei sa inveti arta machiajului de la Georgiana Codinca, te asteptam sa te inscrii la cursul de make-up care va incepe in luna ianuarie, la Academia de Beauty. Aici, vei invata care sunt normele de aplicare corecte, cum se folosesc produsele cosmetice profesionale si astfel incat efectul sa fie de durata, cum se combina culorile si materialele de baza si, mai ales, cum sa-ti pui creativitatea in slujba frumusetii.

Pretul cursului de baza este 3500 ron (se poate achita in 3 rate). Cursantii nostri vor primi cadou un set de pensule din par natural si un beauty blender original!

Pentru programari, detalii sau orice alte informatii o poti contacta la 0784.436.436 sau pe email la office@georgianacodinca.ro.