make-up bucuresti georgiana codinca

Multe femei nu inteleg de ce trebuie sa recurga la serviciile unui make-up artist profesionist, cum este Georgiana Codinca, pentru a-si pune in evidenta trasaturile naturale si prefera sa se aranjeze singure acasa. Desigur, la prima vedere, pare foarte simplu sa folosesti o trusa de machiaj, ce contine un fond de ten, un dermatograf, farduri de pleoape, un rimel si un ruj. Insa machiajul profesional inseamna mult mai mult decat atat.

In cazul in care participi des la evenimente publice, cu siguranta ai nevoie de un make-up artist care sa stie cum sa-ti estompeze defectele si sa-ti evidentieze calitatile. Succesul unui machiaj profesional consta in pregatirea corecta a tenului si in abilitatea de a folosi produsele si instrumentele astfel incat efectul de „Wow!” sa fie maxim, abilitate care este atat nativa, cat si exersata de-a lungul numeroaselor traininguri si sedinte de make-up. Un specialist in arta frumusetii stie exact ce te avantajeaza si ce nu si iti ofera servicii de cea mai buna calitate.

Chiar daca iti place sa te joci in fata oglinzii cu produsele de make-up, atunci cand mergi la diverse ocazii speciale, este recomandat sa apelezi la un make-up artist cum este Georgiana Codinca. Aceasta a absolvit numeroase cursuri si seminarii si a facut foarte multa practica pentru a deprinde tainele acestei meserii si pentru a profesa in domeniu. Georgiana Codinca a facut parte din echipa Media Pro, pentru emisiuni precum „Vocea Romaniei”, „Dansez pentru tine”, „Romanii au Talent” sau „Master Chef” si a participat la numeroase videoclipuri muzicale si sedinte foto pentru diferite publicatii de lifestyle. Mai mult, ea a avut colaborari cu Prima TV, Kanal D si Teatrul de Arta Bucurest si a devenit mana dreapta a primului make-up-artist din Romania, Mircea Voda.  De-a lungul timpului, Georgiana Codinca a invatat foarte mult si s-a perfectionat in diverse tehnici de machiaj, pe care in prezent le preda la propria scoala de make-up.

Fa-ti un machiaj profesional de sarbatori

Sfarsitul de an reprezinta o ocazie minunata de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi si de a-i revedea pe cei pentru care am fost prea ocupati in timpul anului. La atatea intruniri si petreceri, un machiaj profesional cu siguranta te va face remarcata. Pana la urma, dupa atatea pregatiri si alergatura prin oras dupa cadouri, meriti si tu sa te rasfeti apeland la serviciile unui make-up artist, ca Georgiana Codinca.

Te asteptam la Academia de Beauty Georgiana Codinca sa-ti acorzi un moment de relaxare si alint. Intampina sarbatorile de iarna cu un chip mai frumos, luminos si, mai ales, zambitor!