scoala makeup

In momentul incare iti dai seama ca ai talentul si ambitia necesare sa profesezi in industria de frumusete, ai nevoie sa te inscrii la o scoala de make-up, de unde poti „fura” meserie adevarata. Stim ca este greu sa te hotarasti pe care o vei alege pentru a-ti perfectiona abilitatile si a deprinde noi tehnici, asa ca iti vom face viata mai usoara si iti vom enumera motivele pentru care e bine sa te inscrii la scoala de make-up Georgiana Codinca, din Bucuresti.

  1. Doi profesori intr-un singur curs

Academia de Beauty este singura unde poti invata de la doi experti in machiaj, Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu, ceea ce este un avantaj foarte mare fata de concurenta. Cu cat interactionezi cu mai multi make-up artisti cu experienta, cu atat mai bine pentru tine pentru ca vei invata de fiecare data ceva nou. Fiecare om din aceasta industrie este extrem de creativ si isi aduce aportul in domeniu, asa ca nu te vei plictisi niciodata.

  1. Lucrezi cu multe branduri de machiaj

In general, firmele care ofera cursuri de machiaj lucreaza cu un singur brand de produse, cu care are contract de promovare, insa Academia de Beauty este singura scoala de make-up de pe piata care are produse de la o multime de branduri cunoscute: MAC, Atelier Paris, Make up Forever, Paris Berlin, Inglot, Graftobian ,Anastasia Beverly Hills, Kylie Cosmetic (New), Fx,Too Faced, Urban Decay, Collistar, Dior, Lancome, etc. Avantajul este ca poti testa toate aceste produse pe durata cursului si te poti hotara daca merita sa le achizitionezi ulterior si sa le incluzi in propria trusa.

  1. Te ajuta sa iti gasesti un job in domeniu

Este foarte importan ca scoala de make-up pe care o alegi sa nu-si abandoneze cursantii dupa finalizarea cursului de machiaj si sa-i ajute sa-si gaseasca de munca in aceasta industrie. Academia de Beauty se implica foarte mult in activitatea profesionala a absolventelor si le ofera ocazia de a profesa. Avem cursante cate lucreaza deja in cadrul emisiunii “Chefi la cutite” sau in saloane de top. Aceasta scoala de make-up iti ofera o multime de oportunitati sa te afirmi, tot ce trebuie sa faci este sa fii muncitoare, perseverenta si, bineinteles, talentata!

  1. Instrumente gratuite la inceperea cursului de machiaj

In general, scolile de make-up nu iti ofera pensulele necesare pentru lucru, ci trebuie sa ti le cumperi singura sau ti le pun la dispozitie doar pe parcursul cursului, la final fiind nevoita sa iti achizitionezi un set pentru a putea machia pe cont propriu. La scoala de make-up Georgiana Codinca, in pretul cursului este inclus un set de pensule si un beauty blender, acestea fiind instrumentele esentiale pentru orice make-up artist la inceput de drum.

  1. Sedinta foto cu un profesionist

Atat in timpul, cat si la finalul cursului, se fac fotografii cu un aparat profesional. Astfel, machiajele facute de tine vor fi surprinse in fotografii de calitate, care sa te recomande pentru viitoare joburi in industria de frumusete.

Daca vrei sa afli mai multe despre cursurile noastre de make-up, contacteaza-ne la Telefon: 0784.436.436 sau pe E-mail: office@georgianacodinca.ro. Poti sa ne si vizitezi la sediul din Jules Michelet nr. 7, Sector 1, Bucuresti pentru a te convinge cu ochii tai ca suntem cea mai buna scoala de make-up!