curs makeup bucuresti

Academia de Make-up Georgiana Codinca a dat startul inscrierilor la cel mai bun curs de make-up din Bucuresti, unde vei invata arta machiajului de la unii dintre cei mai talentati traineri: Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu!

Daca machiajul este una dintre pasiunile tale, nu mai ezita si inscrie-te la cursul de baza, care va incepe in luna ianuarie 2017!  Aici, te vei forma ca make-up artist si vei putea incepe un nou drum profesional, plin de nenumarate satisfactii. Vei invata cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj. Un profesionist trebuie sa stapaneasca toate tehnicile, indiferent ca vorbim de un simplu machiaj de zi sau de seara, pentru evenimente speciale sau pentru televiziune sau sedinte foto.

La acest curs de make-up din Bucuresti, toate produsele cu care vei lucra provin de la unii dintre cele mai mari branduri internationale si sunt puse la dispozitie gratuit cursantilor deoarece vrem sa ii formam pe acestia la cel mai inalt nivel. Te invitam sa testezi game profesionale de top: MAC, Atelier Paris, Make up Forever, Paris Berlin, Inglot, Graftobian, Anastasia Beverly Hills, Kylie Cosmetic (New), Fx,Too Faced, Urban Decay, Collistar, Dior, Lancome, etc, astfel incat la finalul cursului sa poti cumpara diverse produse pentru case-ul tau in cunostinta de cauza. Un alt avantaj al Academiei de Beauty Georgiana Codinca este faptul ca vei primi cadou un set de pensule profesionale indragit de marii make-up artisti din intreaga lume si un beauty blender original, pentru ca tu sa iti faci treaba in cele mai bune conditii.

Absolvind cursul sustinut de Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu si acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, vei deveni make-up artist in adevaratul sens al cuvantului. Diploma obtinuta este recunoscuta international, asa ca vei avea posibilitatea sa profesezi aceasta meserie atat in tara, cat si in strainatate.

Trainerii nostri si iti vor asigura consilierea de care ai nevoie in viitoarea ta cariera si vor crea cadrul necesar pentru ca tu sa iti dezvolti propriul stil de machiaj.

Ce trebuie sa stii despre acest curs de make-up din Bucuresti:

Pret: 3.500 ron (poti achita in 3 rate).

Program: o data la doua zile, intre orele 10.00 si 14.00.

Durata: 6 saptamani, cu incepere in ianuarie 2017.

Locatia: str. Jules Michelet, nr. 7, sector 1, Bucuresti.

Te invitam sa inveti de la cei mai buni! Suna la 0784436436 sau trimite un e-mail la office@georgianacodinca.ro si inscrie-te la cursul de machiaj din cadrul Academiei de Beauty.