makeup bucuresti

Machiajul si arta sunt doua domenii care se intersecteaza de multe ori, nu numai datorita folosirii culorilor pentru a evidentia frumusetea subiectului, ci si datorita talentului si creativitatii necesare practicarii acestei meserii. Atunci cand ai nevoie de un make-up in Bucuresti, apeleaza cu incredere la Georgiana Codinca si vei intelegere legatura dintre arta si machiaj.

Machiajul nu este o profesie pentru oricine. Este nevoie de dragoste pentru frumusete si pentru culoare, imbinata cu talentul nativ si tehnica exersata in numeroase ore de practica. Desi operele de arta nascute din mainile unui make-up din Bucuresti, cum este Georgiana Codinca, sunt de cele mai multe ori efemere, acest lucru nu le stirbeste din stralucire si frumusete. De multe ori, un machiaj schimba total dispozitia unei persoane, asa ca poate fi folosit drept terapie pentru orice doamna si domnisoara care are parte de o zi mai proasta.

Un machiaj reusit nu va trece niciodata neobservat. Apeland la serviciile unui make-up din Bucuresti, la diferite evenimente speciale, vei atrage cu siguranta admiratia celor din jur. Iar daca vrei sa deprinzi numeroase tehnici si stiluri de machiaj, te asteptam la scoala de make-up din Bucuresti Georgiana Codinca, afla intr-o locatie exclusivista din Strada Jules Michelet nr. 7, Sector 1. Aici, vei trai o experienta unica, fiind inconjurata de iubitori de frumusete si traineri extrem de talentati: Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu. Cu ajutorul lor, vei invata sa stapanesti arta machiajului si sa-ti pui bazele unei cariere solide in industria de beauty din Romania sau de peste hotare. Aceste cursuri de machiaj sunt acreditate de Ministerul Educatiei si de cel al Muncii, iar diploma este recunoscuta la nivel international.

Atinge-ti obiectivele profesionale cu aceasta scoala de make-up din Bucuresti! Te vom invata sa-ti pui in valoare talentul de la natura si sa transformi fiecare persoana intr-o adevarata opera de arta. Nimic nu se compara cu frumusetea unui chip bine pus in valoare si cu increderea pe care persoana machiata o capata atunci cand stie ca arata superb.

Cu aceste cursuri de make-up din Bucuresti, sustinute de Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu, iti poti schimba viata in bine. Poti interactiona cu persoane publice, poti face practica la evenimente mondene si poti ajunge in locuri in care nu te-ai fi gandit niciodata ca vei ajunge. Lucreaza cu profesionisti, pentru care pasiunea pentru machiaj nu are limite.

Te asteptam cu mult drag la Academia de Beauty!