scoala makeup

In cadrul evenimentului  „Ziua portilor deschise”, organizat la Academia de Make-up Georgiana Codinca, in ajunul sarbatorilor de iarna, toate iubitoarele de frumusete care ne-au trecut pragul au avut parte de o experienta extrem de placuta si de folositoare. Trainerul Alexandra Flaminzeanu de la aceasta scoala de make-up a prezentat un machiaj pentru o seara festiva, o petrecere de Craciun sau seara de Revelion.

14 decembrie a fost, pentru cele interesate de scoala de make-up Georgiana Codinca, o seara relaxanta, cu premii surpriza si demonstratii de machiaj pentru petrecerile ce urmeaza in acest sezon. A fost o seara dedicata cursantelor si celor care doresc sa urmeze o cariera in industria de beauty din Romania si nu numai. Asta pentru ca diploma eliberata in urma finalizarii cursurilor este recunoscuta national, dar si international, un exemplar fiind in engleza.

Te asteptam si pe tine sa te inscrii la cea mai faimoasa scoala de make-up din Bucuresti, aflata pe pe strada Jules Michelet, nr 7. Aici, profesionistii in frumusete, vedetele si cursantele devin o adevarata familie si isi impartasesc pasiunea si cunostintele despre machiaj. Cele care ne-au vizitat in cadrul evenimentului  „Ziua portilor deschise” au socializat intr-un spatiu creativ si au luat pulsul tendintelor in machiaj pentru sezonul 2016-2017. In plus, acestea au aflat mai multe informatii despre scoala de make-up, cu ajutorul careia poti pune bazele unei cariere de succes in acest domeniu.

Daca vrei sa debutezi in industria de beauty sau sa treci la nivelul urmator, prin perfectionarea cunostintelor despre machiaj, contacteaza-ne si inscrie-te la urmatorul curs organizat de scoala de make-up Georgiana Codinca, care va incepe in luna ianuarie 2017. Timp de 6 saptamani, vei avea ocazia sa inveti stiluri si tehnici diferite de la traineri talentati, cu foarte mare experienta in acest domeniu: Georgiana Codinca si Alexandra Flamanzeanu. Este singura scoala unde predau doi profesori intr-un singur curs. Academia noastra este acreditata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, iar diploma te poate ajuta sa te desavarsesti din punct de vedere profesional. La sfarsitul cursului, vei primi cadou un set de pensule din par natural si un beauty blender original.

Un alt avantaj al acestor cursuri de machiaj este faptul ca aici vei lucra numai cu produse profesionale, de la mai multe branduri de calitate faimoase: MAC, Atelier Paris, Paris Berlin, Make up Forever, Inglot, Too Faced sau Anastasia Beverly Hills. Le poti testa si poti sa decizi daca merita sa le cumperi ulterior pentru trusa ta.

De asemenea, dupa ce ai absolvit Academia de Beauty Georgiana Codinca, ai foarte mari sanse sa-ti gasesti un job in domeniu, datorita relatiilor pe care trainerii le au in industrie. Unele absolvente talentate si ambitioase lucreaza deja in cadrul emisiunii “Chefi la cutite”, de la Antena 1 sau in cadrul unor saloane de top. Aceasta scoala de machiaj iti ofera o multime de oportunitati sa te afirmi, totul depinde de tine!

Mai multe imagini de la „Ziua portilor deschise” de la Academia de Beauty Georgiana Codinca poti vedea pe pagina noastra de Facebook.